Sóc en Xavi Guinart, músic, musicoterapeuta i facilitador d'activitats musicals.

La música ha estat una constant al llarg del meu camí vital. De ben jove vaig començar a tocar, primer jugant de forma autodidacta i després aprenent de la mà de diferents escoles i mestres. La meva curiositat vers els instruments i les persones que els fan sonar, em portà a col·lecionar i fer sonar quatre notes de qualsevol instrument que em cridés l'atenció.

 

Un cop resolt l'assumpte musical vaig llançar-me a resoldre les meves inquietuds vers l'impacte que la música té en les persones i els beneficis que se'n deriven, així que vaig començar estudiant el Model Bénenzon de Musicoteràpia, que em va obrir la curiositat a seguir avançant en aquest món. Posteriorment, vaig donar la base als meus aprenentatges fent el Màster en Musicoteràpia al centre ISEP i des d'aleshores no he parat d'ampliar coneixements realitzant diferents cursos, aprenent d'altres professionals i finalment treballant com a musicoterapeuta.

 

Actualment estic treballant en l'àmbit de la salut mental i la gent gran. També realitzo altres activitats musicals com tallers puntuals de música creativa en familia per a infants, construcció d'instruments casolans amb materials reciclats, cercles de percussió o sessions de team building d'entre d'altres.