Sóc en Xavi Guinart, músic i musicoterapeuta.

La música ha estat una constant en el meu camí. De ben jove vaig començar a tocar, primer jugant de forma autodidacta i després aprenent en diferents escoles i mestres. La meva curiositat vers els instruments i les persones que els fan sonar, em portà a col·lecionar i fer sonar quatre notes de qualsevol instrument que em cridés l'atenció.

Participo com a músic multiinstrumentista en diferents formacions, tot i que l'instrument al que li dedico el temps i l'estudi és la flauta travessera.

Un cop resolt l'assumpte musical vaig llançar-me a resoldre les meves inquietuts vers l'impacte que la música té en les persones i els beneficis que s'en deriven. Així que vaig estudiar el Model Bénenzon de Musicoteràpia, que em va obrir la curiositat a seguir avançant en aquest àmbit. Posteriorment, vaig ampliar els coneixements cursant el Màster en Musicoteràpia al centre ISEP. Des d'aleshores no he parat d'ampliar coneixements realitzant diferents cursos, aprenent d'altres professionals i finalment treballant com a musicoterapeuta.

Actualment estic treballant en l'àmbit de la salut mental, les persones amb discapacitat, i la gent gran. També realitzo altres activitats musicals com tallers puntuals de música creativa en familia per a infants, construcció d'instruments casolans amb materials reciclats, cercles de percussió o sessions de team building entre d'altres.

gallery/19400053_10211852904411366_8468827047989696648_n